Hullámtörés InFusion Trio módra

InFusion Trio8A napokban jelenik meg az InFusion Trio vadonatúj klipje, mely a Break the tide című dalra készült. A megjelenés előtt azonban a fiúk egy kis betekintést adnak nekünk a kulisszák mögé.

„Sokat gondolkodtunk, hogy az első hivatalos klipünk melyik számunkra készüljön.” – mesél Simkó-Várnagy Mihály csellista. –„Végül teljes egyetértésben döntöttünk emellett a szám mellett. Részben
azért, mert az egyik legújabb szerzeményünk, koncerten is ritkán játsszuk, és ezzel a klippel ezt a fajta kicsit sötétebb, fojtottabb hangulatú dalunkat is népszerűsíteni tudjuk.”

A zenekar eddigi kisfilmjeiben leginkább arra helyeződött a hangsúly, hogy megmutassák, mi is, hogyan is működik az a bizonyos looper pedál. Ezzel ellentétben most cselekmény is látható a klipben.
„Nagyon szerettünk volna már végre egy klipet, ahol nem csak zenélünk, hanem van egy jó kis story.” – mondja Weisz Nándor dobos-énekes. – „Mikor ZO Jankovics barátunknak, a rendezőnek átküldtem a számot, pár óra múlva már meg is álmodta az alap történetet. Elkezdtük kidolgozni a részleteket, van, amit elhagytunk, van, amit belevettünk, és szép lassan kezdett kialakulni a kép.”

A különleges helyszín is a rendező ötlete volt.
„Sokáig kerestük a megfelelő helyszínt, még a Facebookon is megkérdeztünk barátokat, hogy esetleg van-e valakinek valami egyedi ötlete.” – sztorizik Nándi. – „ Aztán egy nap ZO felhívott és bejelentette, hogy megtalálta! Elküldött egy cikket, amiben a Kelenföldi Hőerőmű régi kapcsolóterméről írtak. Megláttam a képeket, és rögtön tudtam, hogy ez lesz az! 2 óra múlva már le is foglaltuk az egész épületet egy napra.”

Az elkészült klip pár nap múlva megjelenik, addig pedig itt megtekinthető egy kis ízelítő:

Az InFusion Trio Loop Me Up című albuma megvásárolható az iTunes-on:
itunes.apple.com/hu/album/loop-me-up/id972800915

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..