Megjelent Hangácsi Márton első klipje

hangacsi_marton_01Hangácsi Márton, bár egyszálgitáros előadó, mégis egy személyben képes a teljes közönséget meghódítani: őszinteségével és karizmájával hamar megragadja az emberek figyelmét. Egyre szélesebb tömegeket hódít: 2015 márciusában megjelent, Keep Going című dalát már előszeretettel játszotta a Petőfi Rádió, most pedig végre videoklippel is jelentkezett. A Don’t Lose Your Mind néhány napja debütált a Petőfi TV-ben.

Hangácsi Márton 1989-ben született Zalaegerszegen, 2009-ben költözött fel Budapestre, részben zenei karrierjének egyengetése miatt. Megpróbálkozott néhány zenei műhely munkájában részt venni, de kevesellte bennük a kreativitást, így úgy döntött, önállóan fejlődik, saját maga egyengeti pályáját, többek között az utcazenélésbe is belekóstolva. Szólómunkássága mellett különböző zenekarokban és alkalmi formációkban is közreműködött. A befektetett energia fokozatosan meg is térül a számára: 2012-ben például a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjával jutalmazták.

A 2012-es évben jelent meg első kislemeze is, Front címmel, két magyar és egy angol nyelvű dallal. Az idén megjelent Keep Going aztán segített Marcinak abban, hogy szélesebb rétegekhez is eljusson munkássága, stílusa: a dalt a mai napig játssza az MR2 Petőfi.

A következő nagy állomás frissen megjelent kislemeze, a Don’t Lose Your Mind, amelyek videoklipje 2015. július 29-én debütált a Petőfi TV-ben, és természetesen a rádió is műsorára tűzte. A kedves imidzsklip azt meséli el képsorai segítségével, hogy akkor sem szabad feladnunk, becsavarodnunk, ha már „csak egy lufink marad”: az emberek között, akikkel összeköt az élet, megosztjuk figyelmünket, energiáinkat és szeretetünket, de akkor sem lehet feladnunk, ha magunkra alig marad.
A Don’t Lose Your Mind után sincs megállás, ugyanis a következő ügye, az Other Lovers című EP még idén nyáron érkezik, a Hangácsi Mártont kedvelőknek pedig örömmel üzenjük, hogy ősszel remélhetőleg érkezik az első nagylemez is!


www.facebook.com/hangacsimarton

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..