ZAGAR – új filmzene album és évvégi fellépések

ZAGAR_Moscow_WEBA Zagar az Amsterdam Dance Event és az európai turnéja után Zságer Balázs vezetésével elkészítette Az éjszakám a nappalod c. új magyar film zenéjét, amely most egy filmzene album formájában is megjelenik. Az albumon olyan előadók is közreműködtek mint Kama a Mary Popkidsből vagy a Los Angeles-i énekesnő, Kid Moxie, aki nemrég a Twin Peaks Mysteries of Love c. legendás betétdalát énekelte újra.

A lemezt és a filmet egy bulival celebrálják az alkotók a Fogasházban november 28-án, ahol Zságer Balázs is a pultba áll egy DJ set erejéig. December 28-án pedig egy nagyszabású évzáró koncertet tartanak az A38-on ahol a Sleepwalkingot jegyző Kama is fellép majd. Januártól pedig kisebb koncertszünet következik a zenekar életében, hogy felkészüljenek a 15 éves jubileumi évükre, így egy ideig ez lesz a csapat utolsó fellépése, amit nem érdemes kihagyni.

A My Night Your Day c. filmzene CD-n és az online áruházakban is elérhető lesz decembertől, sőt a csapat első két albuma a Local Broadcast és a Szezon is most kerül fel újra a digitális platformokra, az elöbbi egy bónusz trackkel kiegészülve. Az új CD még megjelenés előtt megrendelhető a csapat hivatalos oldaláról!

My Night Your Day Album Teaser
tiny.cc/s1sh6x

Nov 28. Fogasház – Album Launch Party – DJ set
www.facebook.com/events/1071999412839716/

Dec 28. A38 Zagar koncert feat Kama (Mary Popkids)
www.facebook.com/events/1640330572886729/

www.zagarmusic.com
www.facebook.com/zagarmusic

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..