Peet Project

Peet Project
2016. január 30. (szombat) 20:00

 
A38 Hajó
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart , Petőfi budai hídfő
Telefon: 1/464-3940, 1/464-3946

Lendületes, dallamos pop, funky és egy csipetnyi jazz ? a Peet Project a fiatal hazai zenészgeneráció egyik legígéretesebb, immár külföldön is ismert formációja. Dalaik rendszeresen hallhatók amerikai és európai rádiókban, 2013 után 2015-ben is felléptek nagy amerikai fesztiválokon, s bejutottak a Hungary?s Got Talent elődöntőjébe. Nagy sikerű júniusi lemezbemutató koncertjük után most ismét a nyári energiával lépnek fel az A38 színpadán.

Feszes groove-ok, pop és funky némi jazzes ízzel, élő hangszereken a dallamos és energikus zene kedvelőinek, korhatár nélkül! A huszonéves fiatalok alkotta Peet Project az A38-on mutatja be májusban megjelenő Love c. új lemezének anyagát. Ferencz Péter hegedűs-énekes frontember csapata az egyik legtehetségesebbnek tartott, nemzetközileg is elismert hazai zenekar. 2009-ben elnyerték a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját, 2013-ban két nagy amerikai jazz fesztiválon is nagy sikerrel szerepeltek, Los Angelesből elhozva ?Az év felfedezettje? címet.

A Peet Project zenéjét a hazai könnyűzenei gasztro- és borfesztiválok közönségének sem kell bemutatni. A banda hangzásának különlegessége, hogy abban hagyományos szólóhangszerek ? szaxofon, billentyűk ? mellett a hegedű is főszerepet kap. Az élőben az A38-on debütáló új album a Peet Project negyedik lemeze, amely a csapat talán eddigi legkomplexebb munkája. A korábbiakhoz képest még több energia és több ének jellemzi az új korongot, a hangzást a bandához leginkább testhez álló stílusok ? funky, soul és pop ? határozzák meg. Az albumon ízlésesen keveredik a mai elektronikus megszólalás a 70-es, 80-as évek zenéjét idéző vintage, old school stíluselemekkel.

A dalszövegek a ?LOVE? szó különböző aspektusait ? szeretet, lelki és testi szerelem ? járják körbe, Ferencz Péter megfogalmazásában ?arra összpontosítva, hogy a szeretet a megoldás mind az emberi kapcsolati, mind társadalmi problémákra. A szeretet pedig nem csupán érzelem vagy pillanatnyi hangulat, hanem egy döntés, amely áldozatokkal jár együtt. A szeretet minden harc győztese.?
Természetesen a koncertet lemezdedikálás követi a helyszínen.

 

Web: www.a38.hu

Peet Project
Forrás: eventinfo programok

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..