Pazar környezetben forgatott klipet a Cloud 9+

cloud9_2016_color_001_websize-2Hazánk egyik legelőremutatóbb csapata, a Cloud 9+ ismét egy kiugróan színvonalas és kreatív klippel lepi meg rajongóit. A ’Radio’ című számmal és a hozzá forgatott videóval indul a nyári fesztiválszezon, melyet augusztus 4-én az eddigi leglátványosabb koncertjükkel koronáznak meg a Budapest Parkban!

2013-ban ’Supernovaként’ robbant be a hazai zenei életbe a négytagú fiatal csapat, akik az élő hangszeres rock/ hip-hop zenét az elektronikus drum’n’bass / dubstep stílusokkal ötvözik egy énekes / MC-vel a fronton. 2015 elején megjelent első nagylemezük (’Supernova’) az év egyik legizgalmasabb albuma volt, teli dinamizmussal és erővel. Videóik is rendre ezt az egyedülálló lendületet és színvonalat tükrözik. Nincs ez másként a legújabb alkotásunkkal sem; de a helyszín és a gegek sokasága itt minden eddigit felülmúl!

A ’Radio’ klipjét – amelyben Járai Márk (Halott Pénz) és Wolfie (Punnany Massif) is szerepel – a nemrégiben felújított Brody Villában vette fel a Tuza Norbert rendező – Szín Róbert operatőr páros és közös csapatuk, az Ink Panther Productions. A Zsolnay szökőkúttal és egyéb vizuális finomságokkal megfűszerezett videóban további különlegességként víz alatti felvétel is található, amelyben – ha már indul a nyár, miért is ne? – egy sellő is szerepel.

A történet egy fiúról és egy lányról szól, akik ugyan nincsenek együtt, mégse tudják elfelejteni egymást, mert újra és újra ugyanazt a dalt hallják a rádióban, ami összeköti őket. A ’love story’ laza, nyári buli hangulatba illeszkedik, miközben a vizuális geg-ek sorra követik egymást. A klip egy séta közben egyben felvett, vágatlan hatású slow motion technikai megoldással készült. Zsolti, az énekes felébred egy madárcsicsergős random reggelen, kikel szíve hölgye mellől, majd tesz egy sétát a ház körül, ahol a zenekar tágabb baráti társasága tart éppen chill out bulit, egy elképzelt közös nyaraláson. A statiszták sorába a Cloud 9+ harmincöt rajongóját is meghívta, akik bizarr állatfej jelmezekben lazulnak. Zsolti lepacsizik mindenkivel, majd a végén a legnagyobb természetességgel visszafekszik kedvese mellé. Mindeközben egy nemzetközi díjnyertes magyar vizsla is feltűnik a képernyőn. A további forgatási érdekességekért a klip hivatalos werkfilmje is megtalálható már a YouTube-on.

„Teljesen kötetlen hangulatot akarunk átadni. Érezni fogja a közönség, hogy a keményebb elektronikus / rock zenei stílushoz passzoló nyári geg-nek szánjuk ezt a klipet. Ezzel kívánunk minden Cloud 9+ rajongónak kellemes 2016-os fesztiválszezont!” – fejti ki Tóth Bertalan a csapat dalszerző, gitárosa.

Home


www.facebook.com/cloud9plus/

www.goldrecord.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..