Most vagy soha – itt az új album a Memphis Belle-től Vadonatúj saját dalok, végre magyarul!

Március 30-án jelent meg a szombathelyi Memphis Belle zenekar második nagylemeze, Most vagy soha címmel.
A Memphis Belle eddigi, főleg angol nyelvű dalai után már sejteni lehetett, hogy az új album magyarul fog megjelenni, ahogy azt a már korábban kiadott kislemezek is sejtették. A most megjelent nagylemez címadó dala Molnár Tamás (Jetlag, ex-Anti Fitnes Club) dalszövegíró nevéhez fűződik, de a lemezen sok izgalmas projekt is megvalósult.
A zenekar dalai már angolul is nagyon népszerűek voltak a koncertjeiken, de magyar nyelven talán még jobban belopják majd magukat a közönség szívébe.

A Molnár Tamással közös munka első gyümölcse, a címadó dal már december óta hallható a rádiókban. Tempós, sodró lendületű zene, ami megint megmutat egy kis darabot a Memphis Belle érzelemgazdag és magával ragadó világából. A Most vagy soha címmel megjelent új albumba a csapat rengeteg energiát fektetett, így nem túlzás azt állítani, hogy nem csak a címében hordozza a sorsdöntő kérdést, hanem a zenekar egészére nézve is. Úgy tűnik, a Memphis Belle végre megtalálta a saját világát, amit hatalmas lelkesedéssel szeretne az új CD-n és koncertjeiken átadni rajongóiknak. A lemez megjelenését természetesen egy új klippel koronázta meg a csapat.

Nézz bele az új klipbe itt:

Timi és a fiúk ez alkalommal sem szakadtak el az utazás témájától, ami nagyon közel áll a zenekar világához, hiszen az utazás közben szerzett élmények, érzések, kavargó emlékek és kellemes rockos dallamok alkotják az előző lemezen már megismert Memphis Belle hangulatot.
Nincs más hátra, mint előre, jöhetnek a lemezbemutató koncertek, ahol hamarosan élőben is meghallgathatjuk a dalokat. A dátumok hamarosan elérhetőek lesznek a zenekar koncertnaptárában és Facebook oldalán.

A dalok már elérhetőek az ismert digitális áruházakban is!
iTunes: itunes.apple.com/hu/album/most-vagy-soha/1364042778…
Spotify: open.spotify.com/album/2s1RywKbDc0gqJOSJW0fpB…
Deezer: www.deezer.com/hu/album/59850392
Amazon: a.co/gv2SlhY
Tidal: tidal.com/album/86458335
Google Play: play.google.com…/alb…/Memphis_Belle_Most_Vagy_Soha…

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..