Szabadtéri Happy Techno érkezik a Római-partra- jön Shitake

A Happy Techno Music falai közül Shitake mutatkozik be a budapesti közönségnek egy különleges helyszínen.

Az elmúlt években a Dffrntly csapat lepaktált a Barcelonában jól-, de az egész világon ismert Lexlay-vel, aki köztudottan a Happy Techno Music kiadó és eseménysorozat főnöke. A vidám tech ütemek így már többször ellátogathattak Budapestre, melynek most egy exkluzív, nyári felvonása következik.

Július 28-án, szombaton a Happy Techno egyik showmanje látogat Budapestre, hogy a Barcelonában és a világ több országában már bemutatott zenei hullámaival és energikus fellépésével örvendeztessen meg bennünket.

Shitake igazán szereti vegyíteni a sötét és vidám stílusokat, rendszerint használ mosolygásra ösztökélő grooveokkal megtűzdelt zenéket, ahol nem egy folyamatos zakatolásban, hanem sokkal inkább egy vidám zenei hullámzásban vehetünk részt. Ezáltal a táncenergiánk garantált, mely most a Római-parton szabadulhat fel belőlünk.

A különleges szabadtéri helyszín az a Deep Terasz lesz, mely a Római-part 47. alatt található és igazi nyári flesselést biztosít nekünk a Happy Techno életérzés köré a maga beach-hangulatával. Ezt a hangulatot már egészen délután 14 órától magunkévá tehetjük egészen hajnalig.

Az esemény mindezen felül szinte ingyenesen látogatható, hiszen a belépő 100%-osan lefogyasztható, melyről bővebben az eseményben tájékozódhatunk és a Deep Terasz még kisállat barát is!

www.facebook.com/events/671086159901630

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..