Az újszülött zebra-szamár nyilvános keresztelője!

Augusztus 17-én tartják a Magyar Nemzeti Cirkusz kis jövevényének névadó ünnepségét. A Balatonlellén állomásozó társulat, ígérete szerint, a közöség bevonásával fog nevet választani hazánk egyik legkülönlegesebb szülöttének.

A Magyar Nemzeti Cirkusz pénteki műsorának keretein belül tartják a kis ’zebmár’ csikó keresztelőjét. Ezen a napon láthatja először a nagyközönség a világszenzációnak számító újszülöttet, ahová sok szeretettel várnak minden érdeklődőt. A nem mindennapi keresztelőt Ipacs Bence atya fogja levezényelni.

A különleges kis csikó pár nappal ezelőtt jött a világra Kenya, a zebra mama adott életet neki, az édesapja Levente, aki egy tarka szamár. „Ehhez hasonló – tudomásunk szerint – még nem történt Magyarországon. A kicsiny egészséges, és nagyon örülök annak, hogy olyan jól érzik magukat az állatok társulatunknál, hogy szaporodnak.” – kommentálta a történteket Ifj. Richter József cirkuszigazgató, aki azt is elárulta, hogy a kis jövevénynek már tiszteletbeli örökbefogadói is vannak, a Ballatonlellei Vállalkozók Szövetsége.

A Magyar Nemzeti Cirkusz közismerten állatbarát társulat. Csak az utóbbi pár évben három púpos teve és két láma született náluk, ami fogságban lévő állatoknál csak abban az esetben lehetséges, ha kifejezetten jól érzik magukat az állatok. Az első zebra csemetét már nagyon várták; de csöppet sem bánják, hogy végül egy hibrid állatka érkezett a társulathoz, akit máris nagyon megszerettek.

Magyar Nemzeti Cirkusz – ’zebmár’ keresztelő
2018.08.17. 20:00 óra
Balatonlelle, Cirkusz tér
Jegyek a helyszínen elővételben vagy a www.magyarnemzeticirkusz.hu oldalon

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..