Budapest SPOTS

Június 8-án a Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest évadnyitó rendezvényen bemutatkozik a Telekom Electronic Beats és a Night Embassy of Budapest közös programja, a Budapest SPOTS.

A 15.00-kor kezdődő sajtónyilvános Telekom Electronic Beats SpotsTalks-on bemutatjuk, hogy a fővárosi létet mai formájában meghatározó közösségi és kulturális terek esszenciáját hogyan érdemes vizsgálni, és hogy mik azok a helyek, amikre mindannyian büszkék lehetünk.

Első körben, idén nyáron 60 hely kapott SPOTS minősítést egy sokszínű kurátori csapat és egy szakmai szempontrendszer segítségével, a program célja azonban hosszútávú: minden olyan helyet felkutatunk, ami értéket teremt a városlakóknak, legyenek azok piacra járó kismamák, kultúrafogyasztó menedzserek, sportoló fiatalok, elektronikus klubzene-rajongók vagy élőzenére táncoló egyetemisták.

Szeretettel várunk téged és kollégáid Június 8-án, a Budapest Hotelben megrendezésre kerülő TEB Spots Talks-ra, ahol a kurátorokkal, támogatókkal és veletek beszélgetünk arról, hogy lehet ez a program hosszú időn keresztül bővülő felülete azoknak a fizikai tereknek, amik boldoggá tesznek embereket, közösségeket, ahol tere van zenei eseményeknek, illetve amik megfelelő minőségben, innovatívan, haladó szellemben, akár a komfortzónán túl is újat mutatva képviselik a kulturális és szórakoztató szektor értékteremtő vállalkozásait.

A TEB SpotsTalks menetrendje:

15.00 – 16.30 Budapest SPOTS – TEB SPOTS – Mitől lesz jó a város? sajtótájékoztató és kerekasztal-beszélgetés Résztvevők: Szabó Béla Attila (Magyar Telekom Márkakommunikációs Igazgató), Barna Judit (kulturális menedzser), Horváth Renátó (Bush, eastaste), Bakonyi Alexa (színész), G. Német Dániel (NEO Budapest)

18.00 – 19.30 Éjszakai kihívások a Visegrádi országok fővárosaiban – kerekasztalbeszélgetés – angol nyelven

A közép-kelet-európai régió fővárosainak éjszakai kulturális és közösségi élete, így a jelenlévő kihívásai is nagyban eltérnek a nyugat-európai városokétól. Bármennyire szeretnénk, nehezen tudjuk hasonlítani a V4 városait Berlinhez, Amszterdamhoz vagy Londonhoz. A második panelbeszélgetésen vendégül látjuk Pozsony, Prága és Varsó éjszakai nagyköveteit, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, kihívásainkat, és megtaláljuk azokat a területeket, ahol együtt tudunk működni.

Résztvevők: Iveta Chovankova (Pozsony főpolgármesteri hivatalának, éjszakai polgármester projekt vezetője), Jan Stern (Prága éjszakai polgármestere), David Skala (Prága éjszakai polgármesteri projektvezetője), Artur Wojtczak (Varsó éjszakai nagykövete), G. Német Dániel (Budapest éjszakai nagykövete)

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..