Depeche Mode-hét az MTV-n!

A Depeche Mode Spirits in the Forest című filmjét a világ 70 országában egy napon, november 21-én vetítik majd a mozikban. Ehhez kapcsolódóan november 6. és 12. között Depeche Mode-hetet tart az MTV Hungary, a csatorna minden zenei órájában lejátsszák az együttes egy klipjét.

Az Depeche Mode-hét keretében arra is lesz lehetőség, hogy a magyar rajongók jegyet nyerjenek a film vetítésére a Pólus Moziba, illetve az Analog Music Hallban a We Are Legends által szervezett, az MTV Hungary által támogatott eseményre: kerekasztalbeszélgetésre, koncertre és vetítésre. Aki szeretne ott lenni a filmvetítésen vagy akár az eseményen, nincs más dolga, mint helyesen válaszolni az MTV Hungary oldalán elérhető kérdésekre, és máris esélyes a 10 db páros mozijegy a Pólus Moziba, 5 db Depeche Mode plakát és 5 db páros belépő egyike, amely az Analog Music Hallba szól!

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..