ÖT GOLYÓT KAPOTT, TÚLÉLTE KAUTZKY

A Soerii & Poolek duó  ismét fegyverrel kényszerítette kooperációra Kautzky Armandot új albumuk beharangozójához, a forgatás azonban elfajult és több lövést is leadtak a híres színművészre. Azt, hogy túlélte, Kautzky a szerencse mellett elsősorban a zenészek célzási képességeinek teljes hiányának köszönheti. 

A trash-páros ‘Sok jó ember kis helyen is after’ című lemeze csak 2020-ban érkezik, az első dal azonban már csütörtökön debütál. „Hogy miben más a ‘Sok jó ember kis helyen is after’ mint az eddigi lemezeink? Semmiben sem. Ugyanazt csináljuk, mint eddig.” – mondta a 11 számot tartalmazó albumról Soerii. „A hedonizmus, szórakozás, a foci és a lakótelep ihlette a Sok jó embert.” –tette hozzá Poolek.

A lemezen a szokásos S&P kollaborátorok közül felcsendül Pető Szabi és Zsolaa, illetve egy rejtélyes női hang is csábítgat a slágergyanús, “Picsám” című alkotásban.
A dalok kétheti rendszerességgel kerülnek fel YouTube-ra és Spotify-ra, az első, “Megjött a kedvem” trekk most csütörtökön lát napvilágot. Fun fact, hogy minden dalhoz insta-sztorikból összevágott videó készül, amit Soerii & Poolek-ék gyártanak telefonnal.

„Hozzuk a minőséget, ahogy eddig is. Durr.”

A nyomokban erőszakot tartalmazó videót az alábbi linken nézhetitek meg:  youtu.be/QjoiJ1XvrIs

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..