SPRINT – megjelent Dzsúdló új száma

Dzsúdló egy, a huszonévesek élet-szorongása által ihletett trap/pop előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. Az énekes “Lej” és “Hiszti” sikerdalai után megjelenő “Sprint” című száma egy stagnáló kapcsolat érzését dolgozza fel.

“A dal egy kapcsolat azon időszakáról szól, amikor még ölünk bele energiát, de már egyre inkább felmerül a kérdés, hogy valójában minek. Az ‘inkább történjen valami, mint semmi’ fázisról szól, miközben már pontosan tudjuk, hogy a vége felé közeledik a történet.” – magyarázta Dzsúdló.
A “Sprint” az előadó 2020-ra várható első nagylemezének egyik beharangozó dala. A számhoz egy látványos kép- és fényvilágú mood-videó készült, amelyet átitat az egy helyben toporgás érzete. “Fontos szempont volt, hogy mind zeneileg, mind képileg átjöjjön az a vibe, amiről a szám szól. Nincsenek történések, kimozgások, egy síkon mozog a dal és a videó is.”

A Dzsúdló művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyerekkora óta zenél, többféle formációban feltűnt, mire 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül. Dalait („Baj lesz“, „Minden“, „Hiszti” és „Lej“) a huszonévesek szorongása ihleti: „Arról írok, ami éppen az adott pillanatban foglalkoztat. Legyen az a magány, pénzügyi szorongás, egy kapcsolat, klímakatasztrófa vagy az idő múlása. Teljesen általános témákról, amik nem csak engem nyomasztanak. Így valamilyen szinten az emberek fejéből, gondolataiból, frusztrációiból válogatok.” 


Az egyéni projekt első nagylemeze, a ‘Fotofóbia’ 2020-ra várható, a lemezen a “Sprint“-en kívül további új számok is feltűnnek majd!

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..