Firkin: söráztatta buli és új dal premier a Club 202-ben!

Firkin: söráztatta buli és új dal premier a Club 202-ben!, A Firkin whiskey- és söráztatta mulatságra invitálja 2016. február 5-én a Club 202-be azokat, akik túlságosan bepunnyadtak a téli szürke mindennapokba és úgy érzik, hogy ideje jótékony energiával feltölteni a szervezetüket. A kelta punk világszerte elismert egyik legigényesebb bandája – az akusztikus turné és London bevétele után – ugyanis zúzós energialökettel kecsegtet idei első budapesti koncertjén. A zenekar itt mutatja be először legújabb dalát, a Start Againt.

Ahogyan azt a Firkin rajongók már megszokhatták, a zenekar most is egy őrült hangulatú bulira készül 2016. február 5-én a Club 202-ben. A nagy nemzetközi rajongótáborral rendelkező banda, több külföldi koncerttel a háta mögött biztosan állíthatja, hogy ez az este több lesz egy szokványos fellépésnél. Természetesen, sör lesz! A rajongók nagy örömére, nemcsak a megszokott tüzes slágerek csendülnek majd fel, hanem itt hallhatja majd először mindenki a Firkin 2016 kezdő nagy dobását is. A Start Again a zenekarra jellemző lendülettel szól az újrakezdésről és a küzdést követő boldogságról. Az újjászületés érzését Máté Bence világhírű természetfotósunk bozóttüzes képe teszi még felperzselőbbé a single borítóján.
A boldogság zenekarát nem kell különösebben bemutatni külföldön sem – az újévet például Londonban köszöntötték-, hiszen az elmúlt pár évben nemzetközi szinten mutatták be, mitől is olyan jó a kelta zene magyar módra. A hazai fesztiválok előtt sem ismeretlen zenekar, újult erővel állt neki az idei szezonnak és a február 5-i koncert mellett, „sörömittasan” járja az ország klubjait.
Tehát senki ne feledje: CLUB 202, Február 5. Öröm, boldogság, kelták, Firkin!

Firkin koncert – vendég: Dynamite Dudes
2016. február 5., péntek
Club 202 Live Music Hall (1116 Budapest, Fehérvári út 202)

Firkin
Kapu- és sörnyitás: 19:00
Előzenekar: Dynamite Dudes

BELÉPŐ elővételben: 1990 FT
Helyszínen: 2500 Ft
Online jegyelővétel: goo.gl/LexYXO

Linkek:
firkin.hu/hu/
www.facebook.com/firkinband
www.facebook.com/pressoneofficial
www.youtube.com/user/firkinband
www.deezer.com/artist/288297
www.dalok.hu/firkin

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .