Hiánypótló elektronikus zenei menedzsment kurzus indul a Zeneipari Hivatalban

Hiánypótló elektronikus zenei menedzsment kurzus indul a Zeneipari Hivatalban, A rendezvényszervezés és a partyélet kétségtelenül az egyik legvonzóbb szféra bárhol a világon: rengeteg új ismeretség, számos lehetőség, haverokká váló hírességek, fény, pompa és diszkógömbök.
 
Mindezen külsőségek azonban nagyjából 1%-át teszik ki annak az egésznek, ami e szakmát jelenti, hiszen mint minden professzionális pályán, itt is a legmagasabb igényekhez mért profizmus az alapfeltétel. Ehhez pedig a minimum, hogy azok, akik e közegben kívánnak elhelyezkedni, elsajátítsák a maximális tudást és felkészültséget minden ide kapcsolódó szférában.
 
Mindezt pedig magától értetődően azoktól lehet leginkább elsajátítani, akik régóta mozognak és dolgoznak a szakmában, és hajlandóak átadni tudásukat. A Zeneipari Hivatal ennek szellemében döntött úgy, hogy a már sikeresen működő, különböző zenei témákkal foglalkozó képzései mellett április 23-án útjára indítja új kurzusát, amely azoknak kíván lehetőséget adni a szakma fortélyainak elsajátításával, akik a hazai elektronikus zenei világban szeretnének érvényesülni akár szervezőként, akár előadóként.
 
Az elképzelésekkel ellentétben ugyanis a rendezvényszervező szakma rengeteg türelmet, felkészültséget, empátiát, intuíciót, kapcsolatrendszert, annak ki- és felépítését, illetve működtetését is megkívánja. Mindezt az ElectriCity kurzus egy tízhetes, hiánypótló képzésben tanítja meg “diákoknak”, kezdve a tudatos tervezés folyamatától a piacismereten, a konkurenciaelemzésen, az üzleti terv elkészítésén keresztül, a brandépítésen és a szponzoráción át a kreatív anyagok elkészítésének folyamatáig.
 
Ezeken a képzéseken pedig az elektronikus zenei szcéna olyan ismert és elismert szakembereitől sajátíthatják el a szakmai alapokat a hallgatók, mint Szilágyi Norbert, vagyis Sikztah, SanFranciscoBeat, Turza Tamás, az A38 Hajó promótere, valamint Beta, a Hairy csapatából, László Fanni, booker és Ágoston Dániel, a PartyNews főszerkesztője Brunda Mátyás az Akvárium ügyvezetője..
 
Az első platform április 7-én este 19 órától lesz a Kolorban egy kerekasztal beszélgetés formájában, ahol Lobenwein Norbert, a Balaton Sound, a Volt, a Sziget és a B My Lake egyik alapítója programigazgatója; Sikztah, a The Etiket és a DumDum fesztivál főszervezője; Turza Tamás, az A38 promótere; illetve a Technokunst felelőse, Beta, Czimmer Tamás, a Soundhead főszerkesztője, valamint az est moderátora és a kurzus vezetője, Urbán Andrea fognak beszélgetni.
 
Aki tehát komolyan érdeklődik a hazai party- és rendezvényszervezés világa iránt, és annak alapjait relevánsan a szakma elitjétől szeretné megtanulni, annak mindenképp nagy lehetőség a Zeneipari Hivatal ElectriCity áprilisban induló kurzusa.

Bővebb információ és kurzusinformációk: www.zeneiparihivatal.hu/portfolio/electricity/
Zeneipari hírek, iskolai események: www.facebook.com/zeneiparihivatal

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .