Légies techno duplázással erősít a nyárra a nyugati régió kiadói bástyája

Ha nem tudnánk, hogy hazai termék, könnyen összekeverhetnénk bármi mással!

Legutoljára májusban adott magáról hírt az Airsound Records, akiknél a nyárral sem állt meg az élet. A nyugati régió kiadói bástyájaként is bátran emlegethető kiadó erősen kezdte be a júniust, majd a július eleje sem maradhatott szárazon!

Előbb a portugálok techno gyöngyszeme, a szakmában csak Cloze Encounter néven futó Vitor Tomás debütált a címkén. A Floating Behaviour EP ráadásul nem aprózta el az ipari techno megjelenítését.

Egyből 4 origi track készült a stúdióban, melyek mindegyike tánctérhasító energiával, atmoszféraszaggató lendülettel került felvértezésre, melyekről az alábbiakban nyerhetünk méltó visszaigazolást:

A színtiszta nyárhoz érkezve – amit a fesztiválszezon csövön futása jellemez – a BILY néven alkotó Pablo García robbantott be, aki a spanyol térségben jól ismert Cinética Inerte label tulajdonosa is egyben.

A Robot Era EP címadója és második origije is mély techno pulzálással teszi egyenesbe a gondolatainkat, melyekre Keyp és a The Human & Assets is készített egy-egy remixet. Előbbi még karcolja a fellegeket, utóbbi már levezeti a heves iramokat: