Rajongói között keresi producerét az Ocho Macho

Ocho Macho album cover_DPMÁprilisban jelenik meg a klubokban és fesztiválokon is rendkívül népszerű, pörgős, latinos-punkos-skás Ocho Macho új nagylemeze, amihez a koncerteken keresik producerüket a macsók. A zenekar márciusi koncertjein ízelítőt is ad az új lemez anyagból.

„Óriási megtiszteltetés, amikor az emberek úgy döntenek, hogy aznap este minket választanak. Ezt mind a mai napig alázattal fogadjuk! Éppen ezért a mai napig izgulunk is, hogy át tudjuk-e adni, azt, amit szeretnénk. És, hogy mi is az? Az élmény, az, hogy kikapcsolhassanak az emberek, hogy elfelejtsék gondjaikat és, hogy egyetlen nagy energia körbeöleljen minket. A zene a drogunk!” – mondja Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho énekese.

A zenekar az új lemezt hazai pályán még újdonságnak számító módszerrel, a rajongók hozzájárulásaiból, közösségi finanszírozással hozza tető alá – erről bővebben itt: www.indiegogo.com/projects/ocho-macho-de-puta-madre-album-kampany

Azt, hogy milyen is ez a nagy Ocho Machó-s energia és, hogy milyen lesz a zenekar új, De Puta Madre című nagylemeze hamarosan az ország számos városában megtapasztalhatják a nézők. Pécsett március 7-én a Kodály Központban a Dübörgő Wattacukrock vendégeiként különleges akusztikus koncertet adnak a világ és a magyar rocktörténelem dalaiból.

A lemezen már jól ismert Ocho Macho-slágerek is szerepelnek majd.
Maskaray:

Képzeld el másképp:

Az Ocho Macho 2003-ban alakult szombathelyi popzenekar, melynek zenei világában a reggae, a ska, a punk és latin találkozik – ez az általuk „hupogásnak” nevezett muzsika – neve pedig spanyolul annyit tesz, „nyolc hím” (a fordítás egyébként bájosan és szándékosan helytelen, a pontos változat Ocho Machos lenne). „A zenét nem érdekli, hol laksz, milyen színű a bőröd, milyen nyelven beszélsz. Ezért is keveredik nálunk akár egy dalon belül is az angol-spanyol-magyar nyelv” – mesél zenéjükről Kirchknopf Gergő. Az évek alatt több tagcserén is átesett formáció, s országos ismertsége előtt már izmos rajongótábort kerekített magának szűkebb pátriájában, sőt Ausztriában is. Az Ocho Macho 2007-ben magánkiadásban jelentette meg jelentette meg El mundo fantástico című bemutatkozó nagylemezét, melyet 2010-ben követett az immár lemezcég által gondozott Puskás (Pancho Bum-bum-bum) című album. Az együttes – mely időközben a hazai klubok és fesztiválok kedvelt fellépője, igazi „bulizenekar” lett – 2011-ben jelentette meg legfrissebb lemezét Online a világ címmel, mely, ahogy a korábbi albumok is, elérte a platina státuszt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .