Tavaszi írület a Firkinnel az Akváriumban

Tavaszi írület a Firkinnel az Akváriumban, Már csak párat kell aludni, és ismét átveszi az ír zene a terepet az Akvárium klubban. 2016. április 2-án szombaton ugyanis a Firkin csap bele abba a bizonyos nagyszabású kelta punk buliba. A sör és a pálinka mellé felszolgálják még a Gypo Circus-t és a tomboló hangulatot. Most akkor mész, vagy mész?

Az elmúlt hónapokban rengeteg minden történt a Firkinnel. Egyrészt túlélték a Szent Patrik napot, ami nem kis teljesítmény. Másrészt a Start Again című dalukat a hónap dalává választotta a The Akademia, amely egy Los Angeles-i illetőségű szervezet. Ehhez a számhoz pedig már remix is készült, így egyre szélesebb körhöz jut el a dal.

Meg is hallgathatja mindenki:

A zenekar ettől függetlenül nem tétlenkedik és hamarosan klip premiert tart, amiről előzetesen annyit lehet tudni, hogy igazi Firkin őrület lesz. Vagy írület. Ahogy tetszik. Az április 2-i buli úgyszintén. Az Early bird jegyek ugyan már elfogytak, de korlátozott számban még belépőhöz lehet jutni. A kulcsszó a MÉG. Annak mindenképp érdemes megváltania, aki csak arra várt, hogy végre hallhassa „Göttinger Pali ikonikus sikítását”.

Az előzenekar ráadásul a Gypo Circus, akik nem kevésbé őrültek, mint a Firkin. A csapat most járta meg Berlint, és szokás szerint igen nagy sikerük volt. Kérdés, hogy hol nem?! Az élő zene nagymesterei tökéletes felvezetés lesznek a kelta punkok előtt, úgyhogy érdemes időben érkezni! Ez egy „végig táncolom az estét” bulinak ígérkezik!

Két remek együttes, egy este. 2016. április 2., szombat Akvárium Klub. Hol máshol lennél?!

Firk’n Spring – tavaszi őrület az Akváriumban:

19:30 – Kapu- és sörnyitás
20:00 – Gypo Circus
21:00 – FIRKIN (+ Göttinger Pál)

Jegyek:
Early bird: 1990Ft
Kedvezményes elővétel: 2490Ft
Normál: 2990 Ft

Jegyvásárlás:
Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és awww.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.huweboldalon válthatsz belépőt.

akvariumklub.hu/program/56d5809056fd6c01baf71c79

Kapunyitás: 19:30

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:
-10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatóak,
-10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,
-18 év felett kíséret nélkül.
Online:

Firkin
firkin.hu/hu/
www.facebook.com/firkinband
www.youtube.com/user/firkinband
www.deezer.com/artist/288297

www.dalok.hu/firkin
www.facebook.com/pressoneofficial

Gypo Circus
www.facebook.com/GypoCircus
gypocircus.tumblr.com/
www.youtube.com/user/1grecord
1grecords.hu/
www.facebook.com/1grecords
www.facebook.com/pressoneofficial
www.deezer.com/artist/5789060

dalok.hu/dalok/id/2930

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .